Portada > Actualitat > Notícies > La Policia Local i Protecció Civil de Parets fan 72 actuacions durant les primeres 24 hores de temporal

La Policia Local i Protecció Civil de Parets fan 72 actuacions durant les primeres 24 hores de temporal

21/01/2020

Els serveis d'emergències de Parets han rebut un total de 172 trucades telefòniques relacionades amb incidències climatològiques durant les primeres 24 hores del temporal que el fort vent i la pluja deixa a Parets. Els cossos d'emergència paretans han fet un total de 72 actuacions per incidències provocades pel vent i la pluja que encara persisteix.

El col·lapse de serveis del cos de Bombers ha fet que els agents de la Policia Local i Protecció Civil decidissin augmentar la seva jornada laboral per atendre les incidències del municipi correctament.

Durant la tarda de dilluns l'avinguda Catalunya va estar tallada al trànsit perquè les teules d'un edifici estaven caient a la carretera. Els agents de la Policia Local van escalar fins a la teulada per retirar-les i poder obrir novament la via. Altres incidències destacades fins al moment han estat talls de carrers, contenidors, senyals de trànsit i arbres bolcats, murs i xemeneies a punt de caure i alguns accidents lleus.
Ara com ara, la Policia Local i Protecció Civil comuniquen que no s'han produït danys personals, que tots els serveis estan controlats, i demanen màxima precaució en els desplaçaments tant a peu com per carretera.

Arxivat a: Esdeveniments, Medi ambient, Seguretat
Temporal de vent