Portada > Actualitat > Notícies > Ei, és el teu aniversari? La Policia Local et felicita des del cotxe patrulla!

Ei, és el teu aniversari? La Policia Local et felicita des del cotxe patrulla!

30/03/2020

“Hola, la Policia Local i Protecció Civil, a l’Hugo i al Víctor, els desitgem moltes felicitats pel seu aniversari. Gràcies per estar confinats”. Amb aquestes paraules, el sergent de la Policia Local, Jordi Galera, felicitava els dos nens de Parets que divendres complien anys confinats a casa seva.

La idea neix arran que durant aquests dies, molts nens i nenes de Parets faran anys sense poder gaudir d’una festa d’aniversari amb els seus familiars i amics. Per aquest motiu, la Policia Local ha volgut fer més agradable el confinament als infants que aquests dies fan anys, i ha decidit aturar-se a la porta de les cases dels menuts per felicitar-los i posar-los una cançó. 

La iniciativa està adreçada als nens i nenes fins a 12 anys. Per demanar-ho, cal trucar o enviar un Whatsapp al número 677 12 45 92 i indicar la data de l’aniversari, el nom de l’infant i l’adreça d’on viu.

Cal fer la petició almenys amb 2 dies d’antel·lació, per tal que els agents es puguin organitzar amb temps. Aquesta iniciativa, en cap cas, afectarà el desenvolupament de les tasques que els i les professionals d’aquests cossos de seguretat duen a terme de forma habitual. I recordeu #totsortirabe.

Arxivat a: Informació coronavirus, Seguretat
Aniversaris policia local durant confinament 2020