Comencen les obres de millora al parc La Linera

Dijous, 23 d'abril de 2020 a les 00:00
Ahir dimecres, 22 d'abril, es van iniciar les obres de millora entorn del parc La Linera. Es tracta de la construcció d'un sistema de recollida d'aigües pluvials, l'eliminació del llac petit de l'entrada del parc i també es farà una nova connexió elèctrica que es podrà utilitzar durant els diferents esdeveniments que es fan al recinte.

Les obres es duen a terme durant aquestes dates en què el parc està tancat a la població, per tal de minimitzar el contacte entre les persones. 

Ja fa temps que el llac petit que se suprimirà presentava problemes importants de manteniment i calia millorar l'espai, que havia empitjorat notablement per causa de les pluges.

La nova connexió elèctrica, que es farà aprofitant les rases de l'obra del llac, servirà per dotar el parc del subministrament necessari per als actes que es fan en aquest recinte al llarg de l'any.

Les obres s'han adjudicat a l'empresa Catalana d'Infraestructures i Serveis Associats, per un import de 64.592 euros més IVA, el projecte és de Toni Riba Galí i hi ha una previsió de durada d'entre un mes i mig i dos.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:08