Portada > Actualitat > Notícies > La delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona podria traslladar-se a Parets

La delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona podria traslladar-se a Parets

29/05/2020

Aquesta setmana s’ha celebrat una reunió telemàtica entre el president de la Cambra de Comerç de Barcelona al Vallès Oriental, Jaume Aragall, l’alcalde de Parets, Jordi Seguer, la regidora de Foment de l'Ocupació, Promoció Econòmica, Empresa i Emprenedoria, Carme Herrero, i el regidor de Comerç i Consell Industrial, Joan Martorell.

La trobada ha servit per avaluar el possible trasllat de la delegació de la cambra, actualment en una de les seus a Mollet del Vallès, fins al nostre municipi. La Cambra de Comerç valora positivament aquest canvi, ja que Parets es troba en un punt estratègic pel que fa a la ubicació de la majoria d’empreses del Baix Vallès.

La regidora de Foment de l’Ocupació, Promoció Econòmica, Empresa i Emprenedoria, Carme Herrero comentava que“donem tot el suport a aquesta iniciativa per ajudar a la petita i mitjana empresa i als autònoms. Un grup de voluntaris, antics treballadors de la Cambra, assessoren les empreses per poder fer front a la crisi”. També valorava positivament l’estudi que s’està realitzant sobre “les professions que seran més demandades en un futur pròxim i quines condicions tindran per orientar tant a les empreses com als treballadors que puguin treballar en aquest àmbit”.

També s’ha parlat de la possibilitat de signar un conveni de col·laboració per utilitzar les capacitats de la cambra en matèria d’assessorament per al servei de Parets Empreses i, alhora, la Cambra s’ha mostrat interessada en participar en les reunions del Consell Industrial que pròximament es constituirà de nou.

El president de la Cambra va explicar la campanya ‘Que cap empresa tanqui’ iniciada aquesta setmana amb l’objectiu d’evitar que les empreses catalanes tanquin per culpa de la pandèmia.

Un dels eixos de la campanya és resoldre els dubtes i assessorar les empreses davant d’incerteses derivades de la reducció d’ingressos i liquiditat als seus negocis, així com guiar-les per accedir a les ajudes aprovades per les administracions. El servei s'adreça a emprenedors, autònoms i pimes amb dificultats econòmiques derivades de la pandèmia i és totalment gratuït, individualitzat i accessible a través de la web: https://www.cambrabcn.org/covid19/que-cap-empresa-tanqui

La Cambra de Comerç és una entitat que agrupa agents econòmics a tots els sectors de l’activitat. En formen part totes les empreses, nacionals i estrangeres, amb activitat econòmica en la demarcació de la Cambra de Barcelona. 

Són una institució de representació de les 3.000 empreses aproximadament siguin autònoms, emprenedors, petites o mitjanes empreses i corporacions de Barcelona ciutat, i les comarques més properes.

Arxivat a: Comerç i empresa
Reunió Cambra de Comerç maig 2020