Portada > Actualitat > Notícies > Ajuntament i famílies acorden, per responsabilitat, no obrir les escoles bressol municipals fins al setembre

Ajuntament i famílies acorden, per responsabilitat, no obrir les escoles bressol municipals fins al setembre

03/06/2020

Després de diverses reunions amb els equips directius de les escoles bressol municipals, i un cop fetes les consultes a totes i cadascuna de les famílies dels infants que són alumnes de La Cuna, El Gargot i el Cirerer, de comú acord i amb la voluntat de vetllar pels seus drets, s'ha pres la decisió de no reprendre l'escola al mes de juny i fer-ho al setembre, coincidint amb el pròxim curs escolar.

Durant les darreres setmanes, el Servei d'Educació s'ha posat en contacte amb les AMPA dels centres, i amb totes les famílies dels infants per preveure les seves necessitats reals del servei, i garantir que, en cas que no s'obrissin les escoles bressol al juny, es pogués produir un conflicte en la conciliació familiar, o que algun infant quedés en situació de vulnerabilitat.

Tenint en compte la situació actual, les mesures que cal adoptar, el distanciament i les condicions que s'imposen per reobrir els centres, l'Ajuntament, el professorat i les mares i pares de les nenes i els nens, han decidit donar el curs per acabat amb l'objectiu de prioritzar la salut, el benestar i la seguretat dels més petits.

La regidora d'Educació, Casandra García, ha agraït als equips educatius de les escoles bressol "la seva implicació, dedicació, i la motivació amb què han portat a terme aquesta situació tan complicada". "Ara, l'Ajuntament i tot el professorat estem treballant de manera intensa perquè la tornada a les aules al mes de setembre es pugui fer amb totes les garanties necessàries i amb la màxima seguretat i normalitat possibles"

Durant els pròxims dies, les mestres de les escoles bressol municipals continuaran fent un seguiment i acompanyament a tot l'alumnat, tal com han fet des de l'inici i durant tot el període de confinament.

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Taca escoles bressol