Portada > Actualitat > Notícies > Comencen els treballs per estendre línies de xarxa elèctrica i fibra òptica entorn de la zona Iveco

Comencen els treballs per estendre línies de xarxa elèctrica i fibra òptica entorn de la zona Iveco

28/10/2020

El cablejat passarà pels tubs soterrats que es van deixar preparats ara fa un any

A partir del pròxim dilluns, 2 de novembre, l’empresa Electra Caldense, S.A. començarà els treballs per a l’extensió de línies de xarxa elèctrica i fibra òptica. Les obres es faran en 4 fases i afectaran el tram comprés entre l’espai comercial d’Iveco, a l’altura del carrer Prat de la Riba, fins a l’estació de RENFE.

Carrers i dates d’afectació de les obres:

1a fase (2 i 3 de novembre 2020) estesa de línies

- carrer Comte Montemolín (entre carrer Ramon i Cajal i carrer Prat de la Riba)

- carrer Prat de la Riba (entre carrer Comte Montemolín i carrer Alzina)

2a fase (5 i 6 de novembre 2020) estesa de línies

- carrer Alzina (des de carrer Prat de la Riba fins a carrer Font de Sant Jordi/Àngel Guimerà)

- carrer Àngel Guimerà (des de carrer Alzina fins a avinguda Catalunya)

- avinguda Estació (des d'avinguda Catalunya fins a l'alçada de la futura subestació d'ADIF)

3a fase (9 de novembre), acoblament de trams de línies

- arquetes del carrer Comte Montemolín

4a fase (10 de novembre), acoblament de trams de línies

- arquetes del carrer Prat de la Riba

Aquest calendari està condicionat a la climatologia i a l’evolució de la pandèmia i a les mesures que es puguin prendre per evitar-ne la transmissió.

Afectacions al servei de Bus urbà i bus interurbà

Els dies 2 i 3 de novembre, el bus urbà no podrà circular pel carrer Prat de la Riba en direcció a l’avinguda Catalunya, entre el carrer Comte Montemolín i el carrer Alzina, ni pel carrer Alzina fins a avinguda Catalunya. Els dies 5 i 6 de novembre, no circularà per l'avinguda de l’Estació en direcció Mollet, des de l’avinguda Catalunya i fins a passeig de Ronda.

Pel que fa al servei d’autobús interurbà, els dies 5 i 6 de novembre no podrà circular per l'avinguda Estació direcció Mollet, des de l’avinguda de Catalunya i fins a passeig de Ronda.

En general, la mobilitat no afectarà els vianants en cap dels carrers on s'actuarà, tot i que la circulació dels vehicles pot patir interrupcions durant les hores en què es facin les intervencions, que seran habitualment entre les 8 i les 18 h.

Per evitar al màxim les molèsties al veïnat, l’empresa instal·larà tanques amb la senyalització viària corresponent diürna i nocturna. L’Ajuntament també avisarà prèviament, per mitjà d’una bustiada, abans de l’inici de les obres.

Arxivat a: Successos, Via pública
Obres al carrer