Portada > Actualitat > Notícies > El Casal de Joves Cal Jardiner dóna suport i acompanyament a joves en temps de COVID-19

El Casal de Joves Cal Jardiner dóna suport i acompanyament a joves en temps de COVID-19

04/11/2020

Amb les noves restriccions alguns cursos i tallers es faran en línia

El Casal de Joves Cal Jardiner ofereix un equip de suport i acompanyament als joves de Parets pel context en què estem vivint. És una iniciativa que les persones dinamitzadores del Casal ja van posar en marxa durant l’estat d’alarma sota la petició de pares, mares i els mateixos nois i noies. D’aquesta manera, la joventut té un espai individualitzat disponible durant tota la setmana de 16 a 21 h.

Cursos i tallers ara, a distància

Diversos cursos i tallers del Casal de Joves Cal Jardiner es faran en línia després de l’aplicació de les noves mesures restrictives per evitar la propagació de la covid-19. És el cas dels cursos de francès, a càrrec de Padi Padilla; el taller d’Introducció al K-pop, a càrrec de Cristina Cuní; el reforç escolar i l’assessorament acadèmic; i de la Batucada “Tambors de Parets”, a càrrec de Javier Malaguilla.

Altres serveis continuen funcionant amb normalitat com el Punt d’Informació Juvenil, de dilluns a divendres de 16 a 21 h, amb l’atenció personalitzada amb cita prèvia i possibilitat de cita presencial. També és el cas del Servei d’Assessorament Sociolaboral, a càrrec de l’Oficina Jove del Vallès Oriental, que cal demanar cita trucant al 93 573 72 00 o escrivint un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Espai COVID-19, Joventut
Casal de Joves Cal Jardiner