Portada > Actualitat > Notícies > Nou portal web sobre els polígons del Vallès Oriental

Nou portal web sobre els polígons del Vallès Oriental

13/11/2020

Polígons.vallesoriental.cat incorpora tota la informació detallada i ordenada de tots els PAE de la comarca

Ahir dijous, 12 de novembre, el Consell Comarcal i la Taula Vallès Oriental Avança, va presentar el nou portal web poligons.vallesoriental.cat, on hi va assistir la regidora de Promoció Econòmica a l’Ajuntament de Parets, Carme Herrero. La web incorpora les més de 4.000 empreses censades actualment, amb tota la informació sobre la seva accessibilitat, l’activitat econòmica, els municipis, l’ordenació urbanística, la mobilitat o els subministraments i serveis.

Concretament, a Parets tenim un total de 12 Polígons d’Activitat Econòmica que acullen a 538 empreses. D’aquestes, el 76 % pertanyen al sector de serveis, el 16 % al sector de la indústria i el 8 % al de la construcció.

El portal també recull informació de rellevància sobre el mercat de treball a cada municipi com per exemple el nombre de població activa registrada, la població ocupada, els llocs de treball tant d’assalariats com d’autònoms i el nombre de població en situació d’atur. També, mitjançant el mapa, es pot ubicar cadascuna de les empreses censades i la previsió dels nous PAE.

Un dels punts destacables de la pàgina són els informes trimestrals de l’Observatori de Polígons d’Activitat Econòmica del Vallès Oriental (OPAE) estrenat l’any passat, així com el recull d’ajuts i subvencions vigents en matèria econòmica, de contractació, formació o ocupació.

La nova pàgina web dels PAE neix a iniciativa de la TVOA i s’ha treballat amb tècnics dels ajuntaments, les patronals i els sindicats. En la presentació, el conseller de Promoció Econòmica i Estudis del Consell Comarcal, Jordi Manils, destacava que amb 127 PAE que ocupen 2.825 hectàrees, el Vallès Oriental és la segona comarca amb més PAE, i la tercera en superfície industrial.

Arxivat a: Comerç i empresa
Pàgina web PAE