Portada > Actualitat > Notícies > Dia Mundial de la Sida: “Compartim compromisos i respostes”

Dia Mundial de la Sida: “Compartim compromisos i respostes”

01/12/2020

L’Ajuntament ha penjat el llaç vermell a la façana com a mostra de suport a les persones que conviuen amb el VIH

Avui, 1 de desembre, es commemora arreu el Dia Mundial de la Sida. Amb motiu de l’efemèride,  l’Ajuntament de Parets, a través de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, s’ha adherit al manifest conjunt d'aquest 2020 que diverses institucions i entitats han redactat per lluitar contra aquesta malaltia. Enguany el lema és “Compartim compromisos i respostes”.

A més, durant tot el dia lluirà el llaç vermell, símbol de la malaltia, a la façana de l’edifici consistorial, per tal de fomentar la conscienciació de la societat i implicar-la en la lluita contra el VIH.

Arxivat a: Ajuntament, Salut, Societat
Llaç vermell
Llaç vermell