Portada > Actualitat > Notícies > Reforç del servei de vigilància als espais comercials per Nadal

Reforç del servei de vigilància als espais comercials per Nadal

02/12/2020

La Policia Local de Parets ha posat en marxa un dispositiu especial amb motiu de les festes de Nadal

A partir del pròxim 7 de desembre, Policia Local de Parets reforçarà el servei de vigilància a la via pública, especialment en els espais on es concentra el comerç, per tal de preveure possibles furts o robatoris tant a l’interior de les botigues com a les persones que surten a fer les compres nadalenques. Els agents patrullaran amb més freqüència a la zona comercial Iveco, a l’avinguda de Catalunya i al Barri Antic, on hi ha ubicades més botigues.

La campanya de reforç, que durarà a terme fins passat Reis, es farà en coordinació amb el cos de voluntaris de Protecció Civil i els Mossos d'Esquadra.

Paral·lelament, Aquest any es mantindrà la vigilància especial durant les nits i els caps de setmana per garantir les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries: evitar aglomeracions, ús de la mascareta, actes d’incivisme, etcètera.

Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa, General, Salut, Seguretat
Patrulla de la Policia Local