Portada > Actualitat > Notícies > Concert audiovisual per homenatjar als professionals de la Residència Pedra Serrada

Concert audiovisual per homenatjar als professionals de la Residència Pedra Serrada

24/12/2020

L’espectacle musical ha comptat amb la col·laboració del Centre d’Estudis Musicals María Grever de Parets

Els treballadors de la Residència Pedra Serrada han gaudit d’un concert audiovisual en homenatge a la seva tasca en la cura i l’acompanyament a les persones grans al llarg d’aquest any de pandèmia. L’acte, celebrat ahir al vespre i organitzat per la Fundació Sanitària Mollet que gestiona el centre, ha consistit en un espectacle musical ideat per l’Associació de Musicoterapeutes i Arterapeutes de Catalunya (AMACAT) amb la col·laboració del Centre d’Estudis Musicals María Grever de Parets.

La creació artística ha combinat música en directe i una projecció de fotografies dels professionals del centre a la façana de l’edifici de la residència. La musicoterapeuta d’AMACAT, Lourdes Cuellas, ha explicat el motiu que ha impulsat l’homenatge: “L’esdeveniment en qüestió neix de la voluntat de totes dues entitats de mostrar la feina dels professionals i la importància de les cures que han proporcionat, proporcionen i proporcionaran als nostres avis també a nivell emocional”.

La COVID-19 ha fet valer la feina que fan els professionals de les residències en l’atenció a la salut física i emocional de les persones grans. El director de la Fundació Sanitària Mollet, Jaume Duran, ha remarcat que “més enllà de cuidar i vetllar, els professionals de la residència estimen a les persones que hi viuen i, en aquest període tan complex, sense ells no ens n’haguéssim sortit”. La directora de la residència Pedra Serrada, Núria Bruguera, ha agraït la col·laboració dels músics d’AMACAT i María Grever.

L’Ajuntament de Parets s’ha sumat a l’homenatge dels professionals de la residència del municipi. La primera tinenta d’alcaldia i regidora de salut, Casandra García ha recordat que “els professionals de la residència s’han convertit en les mans, els braços i en el cor d’aquells fills, filles, néts i nétes que els confien la nostra gent gran, el pilar bàsic de la nostra societat i de qui encara hem d’aprendre molt”. L’alcalde Jordi Seguer ha volgut destacar el suport de totes les famílies dels avis i àvies, “que són qui ho han passat pitjor i que segueixen donant el seu suport a la residència”. I ha afegit: “Des de l’Ajuntament seguim donant tot el nostre suport i hem aprofitat l’experiència de la pandèmia per seguir millorant amb la remodelació del seu pati interior, un espai del qual ben aviat ja podran gaudir-ne”.

En concert s’ha retransmès en directe per evitar aglomeracions. Podeu visualitzar-lo al perfil de Facebook del Centre d’Estudis Musicals María Grever de Parets.

Arxivat a: Gent Gran, Salut
Pedra Serrada - Homenatge Concert Audiovisual 1
Pedra Serrada - Homenatge Concert Audiovisual 2
La primera tinenta d’alcaldia i regidora de salut, Casandra García
L'acalde Jordi Seguer
Pedra Serrada - Homenatge Concert Audiovisual 5
Pedra Serrada - Homenatge Concert Audiovisual 6
Pedra Serrada - Homenatge Concert Audiovisual 7
Pedra Serrada - Homenatge Concert Audiovisual 8
Pedra Serrada - Homenatge Concert Audiovisual 9
Pedra Serrada - Homenatge Concert Audiovisual 10