Portada > Actualitat > Notícies > Parets suspèn la passejada de Reis i emetrà un missatge de Ses Majestats a les xarxes socials

Parets suspèn la passejada de Reis i emetrà un missatge de Ses Majestats a les xarxes socials

04/01/2021

El recorregut pels carrers del municipi es cancel·la per les mesures adoptades pel Procicat

L’Ajuntament de Parets ha anul·lat la passejada de Ses Majestats els Reis d’Orient programada pel 5 de gener a causa de la situació sanitària per la COVID-19. La rebuda de Ses Majestats es farà a porta tancada i es retransmetrà a la web municipal, a la pàgina de Facebook i al canal de YouTube demà dimarts, 5 de gener, a partir de les 18 h. El Consistori rebrà els Reis per fer-los entrega de les claus que obren totes les portes de totes les cases de Parets perquè puguin entrar-hi a la nit a deixar els regals. Ses Majestats, Melcior, Gaspar i Baltasar, aprofitaran la gravació per fer arribar el seu missatge a tots els paretans i paretanes.

El govern municipal, reunit aquest migdia, ha pres la decisió de cancel·lar el recorregut pels carrers del municipi després de conèixer les mesures dictades per Procicat per contenir l’increment de casos de COVID-19 que s’ha produït en les últimes setmanes. El govern també ha descartat fer recepcions estàtiques, ja que no es podien garantir les mesures de seguretat i les aglomeracions de persones.

Bústies especials per a les cartes als Reis Mags

Abans de la Nit de Reis, recordeu que les cartes per a Ses Majestats els Reis d’Orient poden tirar-se a unes bústies especials que hi ha ubicades a la plaça de la Vila i a la plaça del Doctor Trueta. Hi ha tres bústies de colors diferents: una de blava per a Melcior, una de vermella per a Gaspar i una tercera de color verd per a Baltasar. Posteriorment, la Cartera Reial recollirà les cartes dipositades en aquestes bústies. A més, les cartes als Reis també poden enviar-se a l’adreça de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Entrevista a Ses Majestats

Mentre espereu els Reis, en aquest enllaç podeu llegir l’entrevista que els periodistes del butlletí municipal ‘Parets al dia’ van fer a Ses Majestats els Reis d’Orient. 

Arxivat a: Cultura
El 5 de gener el Reis Mags faran arribar el seu missatge a través de les xarxes socials