Portada > Actualitat > Notícies > Rialles porta més espectacles familiars a Parets

Rialles porta més espectacles familiars a Parets

14/01/2021

El segon diumenge de cada mes, el Teatre Can Rajoler acollirà els espectacles familiars organitzats per l’entitat Rialles Parets

Aquest any 2021 l’entitat Rialles Parets oferirà espectacles i activitats relacionades amb les arts escèniques per al públic familiar, infantil i juvenil. Les funcions es faran al Teatre Can Rajoler, a les 18 h, el segon diumenge de cada mes, a excepció de l’espectacle del mes de gener que es representarà el pròxim diumenge en el marc d’activitats de la Festa Major d’Hivern.

Així doncs, el primer espectacle serà el 24 de gener. La funció, de la mà de La Roda Produccions, rep el nom d’Aladdin, #thePopMusical. L’Aladdin és un dels components del grup musical Top Flash que es presenten al concurs televisiu Star Band. Guanyar el concurs no serà fàcil. La guitarra de l’Aladdin s’ha trencat i no es pot permetre comprar-ne una nova, però gràcies a una llàntia màgica i el poder del geni que la custodia, el protagonista obtindrà tres desitjos. La trama gira sobre l’interrogant de com escollir bé per poder fer realitat un somni.

El diumenge 14 de febrer, la Companyia Farrés Brothers representarà l’obra El rei de la casa, un espectacle basat en fets reals, molt reals. El tron del rei de la casa està molt disputat, no només pel germà petit i el germà gran, sinó també per altres reis que temps enrere foren destronats. Els espectadors descobriran els embolics per conquistar el tron.

El diumenge 14 de març, Xip Xap portarà l’espectacle d’Hamelí, un conte clàssic en format titelles que explica la misteriosa desgràcia d’una ciutat on conviuen tots els veïns i veïnes, amb les alegries i discòrdies. Una invasió d’una plaga de rates farà que la convivència es vegi alterada de forma dramàtica.

El diumenge 14 d’abril, Marcel Gros arribarà a Parets per presentar l’espectacle Universari. En un petit univers de lletres vocals que es transformen en edificis i paisatges és on habita un curiós personatge que li agrada somiar despert, jugar amb les paraules i els objectes, transformant la realitat a força de riure i imaginació. Un presentador impresentable, un mim que no para de parlar, un concertista desconcertat i un il·lusionista desil·lusionat són alguns dels convidats.

El darrer espectacle de Rialles serà el diumenge 9 de maig. El petit Dalí i el camí cap als somnis, de la Companyia Viu el Teatre, tancarà la temporada amb la història d’en Salvi, un petit geni nascut a Figueres. Un dia, dibuixant a la platja, el protagonista troba dins l’aigua una clau grossa i brillant. La il·lusió de saber d’on és la clau i sobretot què obre, el durà a recórrer un llarg viatge ple d’aventures i personatges sorgits del món oníric de Salvador Dalí.

Venda d’entrades

Enguany, es posarà a disposició la venda d’entrades d’espectacles per paquets en lloc de l’abonament del carnet familiar. Podran adquirir-se dos paquets diferents: el paquet de cinc espectacles amb un preu de 25 euros per persona; o bé el paquet de tres espectacles amb un preu de 18 euros per persona. En el cas que es vulgui assistir a un espectacle en concret el preu seguirà sent el mateix que la temporada passada: 7 euros per persona i, en el cas de les famílies monoparentals i nombroses, seran 6 euros per entrada. Les entrades es vendran a la taquilla del Teatre Can Rajoler una hora abans de l’inici de la funció.

Arxivat a: Cultura
Aladdin #thepopmusical
Cartell programació Rialles Gener-Maig 2021