Portada > Actualitat > Notícies > Els usuaris dels casals de Parets escullen els seus representants al Consell de la Gent Gran

Els usuaris dels casals de Parets escullen els seus representants al Consell de la Gent Gran

04/02/2021

Aquest òrgan consultiu impulsarà millores en la qualitat de vida de les persones grans del municipi

Les persones usuàries dels casals municipals de la gent gran -Sant Jordi, Ca n’Oms i Asoveen- van votar els seus representants al Consell de la Gent Gran, un òrgan consultiu que té la funció de recollir propostes i promoure accions que contribueixin a la millora de la qualitat de vida de les persones grans. Les votacions van tenir lloc entre el 18 i el 22 de gener. Els electors havien d’elegir la candidatura d’una dona i d’un home del seu casal. Els representants escollits del Casal Sant Jordi són la Pilar Ocaña Dolcet i en Miquel Molina Miras; del Casal Ca n'Oms, l’Elisa Mató González i en Ramon Talarn Planas; i del Casal Asoveen, la Mari Carmen Piqueras Martínez i en Pedro Cabanillas Molina.

En les votacions va produir-se un empat entre les dones del Casal Sant Jordi, la Pilar Ocaña Dolcet i la Caridad Alcolea Marín, i entre els homes del Casal Ca n’Oms, en Ramon Talarn Planas i en Jaume Anfruns Palau. Finalment, es va optar perquè la Caridad Alcolea Marín i en Jaume Anfruns Pala formin part del Consell com a ciutadans escollits per consens.

El Consell de la Gent Gran està format pels dos representants de cada casal elegits a les eleccions; quatre ciutadans escollits per consens dels grups polítics (dels quals dos ja han estat nomenats per l’empat produït); l’alcalde; la regidora de Gent Gran; un representant de cada grup polític; i el secretari de l’Ajuntament.

El Consell és un òrgan per canalitzar la participació ciutadana dels majors de 65 anys. Es tracta d’un espai per implicar la gent gran en la vida política, econòmica, cultural i social del municipi. La creació d’aquest òrgan va aprovar-se al Ple del 27 de febrer de 2020.

Arxivat a: Gent Gran, Participació
Imatge d'arxiu
Representants del Consell de la Gent Gran