Portada > Actualitat > Notícies > 'El rei de la casa' arriba al Teatre Can Rajoler de Parets

'El rei de la casa' arriba al Teatre Can Rajoler de Parets

11/02/2021

L’obra de la Companyia Farrés Brothers es representarà aquest diumenge, 14 de febrer, a les 18 h

Com és habitual, el segon diumenge de cada mes és el torn pels espectacles familiars, infantils i juvenils que ofereix l’entitat Rialles Parets. Aquest diumenge, 14 de febrer, el Teatre Can Rajoler acollirà l’espectacle El rei de la casa de la Companyia Farrés Brothers.

Un espectacle basat en fets reals, molt reals. El tron del rei de la casa està molt disputat, no només pel germà petit i el germà gran, sinó també per altres reis que temps enrere foren destronats. Els espectadors descobriran els embolics per conquistar el tron.

El preu de l’espectacle és de 7 euros per persona i, en el cas de les famílies monoparentals i nombroses, seran 6 euros per entrada. Per adquirir-les s’obrirà la taquilla del Teatre Can Rajoler una hora abans de l’inici de la funció. 

Podeu veure el tràiler de l’obra a través d’aquest enllaç.

Arxivat a: Cultura
El rei de la casa de la Companyia Farrés Brothers

Arxius adjunts