Portada > Actualitat > Notícies > La Biblioteca Infantil i Juvenil Can Butjosa estrena pàgina web

La Biblioteca Infantil i Juvenil Can Butjosa estrena pàgina web

12/02/2021

Enguany l’equipament celebra 38 anys des del seu naixement, l’any 1983

La Biblioteca Infantil i Juvenil Can Butjosa ha posat en marxa una nova pàgina web amb una imatge fresca i renovada. La nova web està distribuïda en pestanyes que fan la navegació més àgil, més visual i molt més intuïtiva.

A la pàgina s’hi poden trobar tots els serveis que s'ofereixen: el Catàleg Argus en línia, que permet saber quins títols hi ha a la biblioteca i en quin estat es troben: disponibles, prestats, exclosos de préstec; les hores del conte; el catàleg d’activitats o la història dels éssers màgics que hi viuen: el Follet, la Bèstia que encomana les ganes de llegir o l’Ullsdeneu, entre d’altres.

Es pot accedir a través de l’adreça www.bibliotecacanbutjosa.cat o clicant aquest enllaç.

La Biblioteca Infantil i Juvenil Can Butjosa va néixer el 10 d’abril de 1983 fruit d’un conveni entre la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Parets. La característica física més diferenciada és que ocupa una casa de pagès reutilitzada, redistribuïda per tal d’acollir la biblioteca pels infants i dels infants.

En aquest moment compta amb un fons de 31.000 llibres de 85 països diferents i un llarg camí fet al voltant del foment de la lectura.

Arxivat a: Cultura
Nova web de la biblioteca
Biblioteca Can Butjosa
Biblioteca Can Butjosa