Portada > Actualitat > Notícies > La 100a edició de La Volta passarà per Parets

La 100a edició de La Volta passarà per Parets

10/03/2021

La Volta Ciclista a Catalunya passarà pels carrers de Parets durant la sisena etapa el pròxim 27 de març

La Volta Ciclista a Catalunya tindrà lloc del 22 al 28 de març de 2021 en condicions especials amb l’objectiu d’adaptar-se a tots els protocols de la COVID-19.

Parets acollirà la sisena etapa de les set que conformen l’edició centenària de La Volta. Així doncs, serà el pròxim dissabte, 27 de març, a les 16 h quan els corredors passaran pels carrers del municipi paretà. Concretament, entraran al municipi per la carretera C-155 en direcció al carrer de Sant Antoni, seguit de l’avinguda de Lluís Companys fins a arribar a la cruïlla amb l’avinguda de Catalunya on d’allà aniran a l’avinguda de Francesc Macià per encarar la sortida del municipi en direcció a la ciutat de Mataró on finalitzarà aquesta etapa de 193,8 quilòmetres.

El principal fet diferencial serà que s’establirà una bombolla de cursa per aïllar corredors, personal d’equip i organització de l’exterior, i per tant les sortides i les arribades de la cursa se celebraran sense públic.

D’altra banda, aquesta edició ampliarà la cobertura televisiva en dues hores diàries emeses en directe a territori estatal a través d’Esport3, Teledeporte, Eitb i Eurosport, i internacional, que en la darrera edició va arribar a 190 països.

Arxivat a: Esdeveniments, Esports
Sortida de la Volta Ciclista a Catalunya de l'any 2011 (1)
Sortida de la Volta Ciclista a Catalunya de l'any 2011 (2)