Portada > Actualitat > Notícies > Parets rellança el projecte Regidories de Barri amb una nova imatge

Parets rellança el projecte Regidories de Barri amb una nova imatge

19/03/2021

Els regidors i regidores estudiaran les peticions ciutadanes de manera personalitzada

L'Ajuntament de Parets reprèn el projecte Regidories de Barri amb la incorporació dels nous regidors i regidores i amb una nova imatge. El projecte té l'objectiu d'apropar l'administració municipal a la ciutadania. Els veïns i veïnes de cada barri tenen assignat un regidor o regidora de referència a qui li poden fer arribar suggeriments i traslladar-li queixes específiques de la zona del municipi on viuen.

Per aquesta nova etapa, el projecte té una nova imatge amb el lema T'escoltem. Regidories de Barri també s'adapta a les restriccions de la pandèmia COVID-19. El contacte amb els regidors i regidores es pot fer per correu electrònic, cada membre té una adreça per contactar-hi directament, o través del número de telèfon 93 573 88 88. Els regidors i regidores adapten les reunions en funció de les necessitats de la ciutadania i de les mesures vigents per contenir la pandèmia. Per ara, les reunions es plantegen de forma individual i en tres modalitats: reunió presencial entre el ciutadà i el regidor a l'Ajuntament, el regidor es desplaça in situ per estudiar la problemàtica que plantegi el ciutadà o reunió telemàtica entre el ciutadà i el regidor. En funció de l'evolució de la pandèmia, el Consistori recuperarà les trobades en grup. La ciutadania també compta amb el suport del coordinador de les Regidories de Barri, Francesc de la Torre.

El rellançament del projecte s'ha presentat aquest matí a la sala de plens. L'alcalde Francesc Juzgado ha explicat que la voluntat de l'equip de govern és escoltar a la ciutadania i donar resposta a les seves necessitats de manera personalitzada. L'alcalde ha destacat la predisposició del govern per resoldre els problemes i adoptar les propostes dels veïns i veïnes que estiguin a l'abast de l'Ajuntament.

La vicealcaldessa Casandra Garcia ha posat l'accent en la corresponsabilitat ciutadana del projecte perquè fomenta la implicació dels veïns i veïnes per millorar el municipi. Garcia també ha subratllat que el sistema permet que la ciutadania faci arribar problemàtiques que prèviament l'administració no ha detectat.

El coordinador de les Regidories de Barris, Francesc de la Torre, ha explicat que, a més dels regidors i regidores que recullen i prioritzen les peticions ciutadanes, l'Ajuntament disposa d'un equip d'incidències per analitzar, planificar i executar les possibles solucions. Entre les demandes més reiterades s'han detectat la necessitat de millorar la poda de l'arbrat viari i augmentar la neteja de la via pública. El govern treballa per resoldre ambdues problemàtiques.

En el document adjunt podeu consultar qui són els regidors i regidores de cada barri i la seva adreça de correu electrònic.

Arxivat a: Participació
Imatge Regidories de Barri
Presentació del rellançament del projecte Regidories de Barri (1)
Presentació del rellançament del projecte Regidories de Barri (2)

Arxius adjunts