Les farmàcies de Parets surten al carrer en una nova edició de la Jornada de la Salut

Dimarts, 23 de març de 2021 a les 00:00
La jornada incidirà en com tenir cura de la pell i la importància de mantenir-la sana

Promoure hàbits saludables, propiciar la prevenció i la formació en l’àmbit de la salut i impulsar campanyes sobre els aspectes relacionats, són alguns dels objectius de la Jornada de la Salut impulsada per l’Ajuntament de Parets, que enguany se celebrarà el dimecres 7 abril, en el marc de la commemoració de la fundació de l'Organització Mundial de la Salut.

De nou, la jornada incidirà en com tenir cura de la pell i la importància de mantenir-la sana. Per aquest motiu, les farmàcies de Parets tindran un espai a la via pública, d’11 a 13 h, per informar sobre els perills de l’exposició al sol, i de com prevenir les malalties dermatològiques produïdes per la radiació.

La radiació solar pot esdevenir carcinògena, atesa la seva capacitat d’induir mutacions en l’ADN, motiu pel qual sempre s’ha de protegir la pell de l’exposició solar. Un dels objectius de la jornada és conscienciar la població que no només durant l’estiu s’ha de tenir cura de la pell, sinó que el sol ens pot afectar negativament durant tot l’any.

La ubicació de les farmàcies que participen en aquesta campanya serà la següent:
Farmàcia del Poble: plaça de la Vila.
Farmàcia-Ortopèdia Alegria: Sot d’en Barriques.
Farmàcia Isern: avinguda de Catalunya 98, cantonada carrer de la Mina.

 

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:19