Portada > Actualitat > Notícies > La Policia Local de Parets deté una persona per tràfic de drogues al carrer

La Policia Local de Parets deté una persona per tràfic de drogues al carrer

24/03/2021

La intervenció forma part d’un dispositiu de vigilància del cos local de seguretat

Els agents de la Policia Local de Parets han detingut un home de 41 anys i veí de Granollers per un presumpte delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Els fets van passar ahir, al voltant de dos quarts de tres, prop d’un centre educatiu de Parets. Els agents van observar que l’individu passava substàncies estupefaents a altres joves. Després de fer-ne un seguiment, van procedir a la seva detenció i a l’escorcoll del vehicle. La Policia Local ha traspassat la detenció als Mossos d'Esquadra, que seran els qui portaran el detingut a disposició judicial. La detenció és part d'un operatiu de vigilància específic del cos.

Arxivat a: Seguretat, Successos
Imatge d'arxiu de les patrulles policials