Portada > Actualitat > Notícies > 400 oms rebran tractament fitosanitari per controlar la galeruca

400 oms rebran tractament fitosanitari per controlar la galeruca

06/04/2021

L’actuació es farà la nit del 15 al 16 d’abril

L’Ajuntament de Parets farà un tractament fitosanitari per reduir la presència de la galeruca a 400 oms del municipi. La galeruca és un insecte que s’alimenta de les fulles de l’om i pot provocar defoliacions, és a dir, que els arbres perdin les fulles. A la primavera, quan les plantes broten, és el moment de la reproducció d’aquests animals. Per controlar la presència d’aquest insecte, els tècnics de manteniment dels espais verds faran fumigacions a les capçades dels arbres la nit del dijous 15 al divendres 16 d’abril, de 23 a 6 h.

La intervenció es farà als oms dels carrers de la Llibertat, de Casanovas, de Jacint Verdaguer, de Sant Mateu, de Santa Esperança, de Gallende, de Rius i Taulet i del Dos de Maig. Per minimitzar l’impacte de l’actuació als veïns i veïnes, l’actuació es farà de nit. Així mateix, els tècnics demanen al veïnat que tanquin balconades, finestres i portes i que els animals domèstics estiguin dins l'habitatge mentre duri el tractament.

En cas de pluja, vent o condicions climatològiques adverses, el tractament es posposarà a la nit següent.

Arxivat a: Medi ambient, Via pública
Galeruca