Portada > Actualitat > Notícies > 'Revelación' és el primer llibre del paretà José Luís Barca

'Revelación' és el primer llibre del paretà José Luís Barca

21/04/2021

L’autor estarà signant exemplars aquest divendres, Diada de Sant Jordi, a la plaça de la Vila de Parets

Revelación és el primer volum de la trilogia distòpica Hijos de un Dios mayor, una novel·la fantàstica-històrica en què el món que coneixem començarà a canviar durant la Segona Guerra Mundial. El relat uneix dues de les passions de l’autor com són la història i la fantasia.

El llibre és la història d’un pilot de les forces aèries angleses en aquest context històric de la II Guerra Mundial. El protagonista es trobarà en l’aventura més important de la seva vida per localitzar un artefacte estrany amb el qual podrà salvar a la ciutat de Londres de la seva destrucció. No obstant això, no serà l’únic que buscarà aquest objecte. Forces fosques i aliades del nazisme conspiraran per transformar el món en la foscor més absoluta.

El paretà i historiador José Luís Barca s’estrena en el món de la literatura de la mà de Libros Indie. Durant l’entrevista a l’emissora de ràdio local, RAP107FM, en José Luís es mostrava molt agraït a l’editorial perquè ha permès “l’oportunitat de viure un somni com és escriure un llibre i que es publiqui”. Barca també escriu relats històrics publicats al seu web joseluisbarcaescritor.com.

Podeu escoltar l’entrevista a RAP107 a través d’aquest enllaç o al canal de YouTube de Radio Streaming Parets.

El llibre es pot adquirir al web de l’editorial Libros Indie, a la Impremta La Farrés, i en línia a La Casa del Libro i també a Amazon.

Arxivat a: Cultura
José Luís Barca, autor del llibre 'Revelación'