Reunió institucional a Esparreguera per conèixer els seus ajuts COVID-19

Divendres, 7 de maig de 2021 a les 00:00
Properament el govern de Parets publicarà les bases dels ajuts per mitigar i revertir els efectes de la pandèmia entre els sectors més afectats

L'alcalde i la vicealcaldessa de Parets del Vallès, Francesc Juzgado i Casandra Garcia, han visitat l'Ajuntament d'Esparreguera per conèixer de primera mà els ajuts COVID-19 d'aquest municipi per als sectors comercials i econòmics. La delegació paretana l’han completat la regidora d'Hisenda, O'hara Valdivia, i el segon tinent d'alcalde, Francesc de la Torre. L’alcalde d'Esparreguera, Eduard Rivas, i el regidor de Promoció Econòmica, Miquel Àngel Bajo, han compartit àmpliament i amb tot detall el seu model de concessió de subvencions d'ajuts.

La reunió d’avui és la segona visita institucional del nou govern, la primera trobada es va fer a Mollet del Vallès, per concretar les bases i el model a aplicar a Parets del Vallès en matèria d’ajuts per pal·liar i revertir els efectes de la COVID-19. Properament, l’equip de govern anunciarà les bases dels ajuts perquè els sectors més afectats del municipi puguin tramitar-los. 

El nou govern local ja va aprovar un primer fons de contingència de 200.000 euros per ajudar els sectors que més han patit les conseqüències econòmiques negatives de la pandèmia. 

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:19