Portada > Actualitat > Notícies > Reunió institucional a Esparreguera per conèixer els seus ajuts COVID-19

Reunió institucional a Esparreguera per conèixer els seus ajuts COVID-19

07/05/2021

Properament el govern de Parets publicarà les bases dels ajuts per mitigar i revertir els efectes de la pandèmia entre els sectors més afectats

L'alcalde i la vicealcaldessa de Parets del Vallès, Francesc Juzgado i Casandra Garcia, han visitat l'Ajuntament d'Esparreguera per conèixer de primera mà els ajuts COVID-19 d'aquest municipi per als sectors comercials i econòmics. La delegació paretana l’han completat la regidora d'Hisenda, O'hara Valdivia, i el segon tinent d'alcalde, Francesc de la Torre. L’alcalde d'Esparreguera, Eduard Rivas, i el regidor de Promoció Econòmica, Miquel Àngel Bajo, han compartit àmpliament i amb tot detall el seu model de concessió de subvencions d'ajuts.

La reunió d’avui és la segona visita institucional del nou govern, la primera trobada es va fer a Mollet del Vallès, per concretar les bases i el model a aplicar a Parets del Vallès en matèria d’ajuts per pal·liar i revertir els efectes de la COVID-19. Properament, l’equip de govern anunciarà les bases dels ajuts perquè els sectors més afectats del municipi puguin tramitar-los. 

El nou govern local ja va aprovar un primer fons de contingència de 200.000 euros per ajudar els sectors que més han patit les conseqüències econòmiques negatives de la pandèmia. 

Arxivat a: Comerç i empresa, Ocupació
Visita institucional del govern de Parets a Esparreguera