Portada > Actualitat > Notícies > Parets acull el Campionat de Catalunya de Dobletes de Petanca

Parets acull el Campionat de Catalunya de Dobletes de Petanca

10/05/2021

Un total de 111 clubs i més de 200 participants van passar per les instal·lacions municipals de petanca

Les instal·lacions municipals del Club Petanca Parets van acollir, ahir diumenge 9 de maig, el Campionat de Catalunya de clubs per dobletes de segona categoria d’aquest 2021. Aquest esdeveniment, organitzat per la Federació Catalana de Petanca, ha comptat amb les instal·lacions paretanes com una de les seus de les eliminatòries gràcies a les condicions que ofereix.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i el regidor d’Esports, Alejandro Villena, van estar a les instal·lacions municipals donant suport a l’organització del torneig, ja que el club de petanca ha acollit aquest torneig que arreplegava a 111 clubs i més de 200 participants.

Per la seva banda, els equips paretans masculins i femenins van competir a Cerdanyola i Rubí respectivament. Cal destacar que un dels equips femenins es va classificar per la següent ronda eliminatòria que se celebrarà el pròxim cap de setmana.

El president del Club Petanca Parets, Miguel Delgado, destacava el bon moment del club després d’assolir quatre ascensos en cinc anys. Enguany, el primer equip competirà a la màxima categoria autonòmica, la Divisió d’Honor.

Arxivat a: Esports
Campionat de Catalunya de clubs de petanca per dobletes
L'alcalde, Francesc Juzgado, i el regidor d'Esports, Alejandro Villena, durant el torneig