Portada > Actualitat > Notícies > La Piscina Municipal Miguel Luque torna al seu horari habitual

La Piscina Municipal Miguel Luque torna al seu horari habitual

13/05/2021

Obrirà a les 7 del matí i no tancarà fins a les 22 del vespre

Les noves mesures de seguretat i prevenció per la pandèmia de la COVID-19 permeten tornar a l’horari habitual a la Piscina Municipal Miguel Luque. Així doncs, la piscina tornarà a obrir les portes a les 7 del matí i no les tancarà fins a les 22 del vespre.

Cal recordar que per fer ús de l’equipament cal reservar amb cita prèvia. Des del passat dimecres, 28 d’abril, es pot fer mitjançant el web municipal de l’Ajuntament a través d’aquest enllaç i també a l’aplicació per a mòbils ‘Parets del Vallès. Les vies telefòniques i presencials, com s’havia de reservar fins ara, també es mantenen.

Arxivat a: Esports
Piscina Municipal Miguel Luque