Portada > Actualitat > Notícies > Els Casals de gent gran i el Casal de Joves de Parets obriran aquest dimecres 2 de juny

Els Casals de gent gran i el Casal de Joves de Parets obriran aquest dimecres 2 de juny

31/05/2021

L'alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, amb la regidora d'equipaments, Laura Lozano, i la de gent gran i joventut, Maria Gorina, han visitat els diferents casals de joves i gent gran, per comprovar que compleixen les mesures de seguretat i ventilació natural o forçada que marca la normativa vigent per reobrir de forma progressiva, restringida i parcial i acollir les diferents activitats, cursos i tallers programats les pròximes setmanes.

Els diferents equipaments municipals disposen de ventiladors i mesuradors de CO2, amb registre constant i automàtic, per controlar que compleixen la normativa Procicat per reobrir i acollir les diferents activitats programades per als pròxims dies. Ho han volgut comprovar en primera persona els electes locals responsables.

Per a l'alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, "és un motiu de satisfacció anar tornant, poc a poc, amb tota seguretat, a la normalitat. Com a Ajuntament la nostra prioritat és la salut de les nostres veïnes i veïns i, a continuació, que gaudeixin de tot el que els podem oferir a nivell d'activitats i oci".

La regidora de joventut i gent gran, Maria Gorina, ha recordat que "els pròxims dies tenim moltes activitats, cursos i tallers previstos als Casals de Ca n'Oms, Sant Jordi, Asoveen i a Cal Jardiner, si bé tot es farà amb totes les mesures de seguretat que reclama la Generalitat de Catalunya. No hem volgut córrer, precipitar-nos i no complir la normativa, i sí que ens hem avançat perquè al moment de la reobertura tot es faci el més aviat i amb les millors condicions possibles".

Finalment, la regidora responsable d'equipaments, Laura Lozano, ha afirmat que "tot està en ordre i compleix les mesures de seguretat fixades per la normativa vigent. Vetllarem perquè ningú incompleixi i posi en risc la salut de les paretanes i els paretans. Vull agrair el sobre esforç del personal de l'Ajuntament per posar tot a punt i que seguirà vetllant per tothom en aquesta tornada progressiva a la normalitat".

Arxivat a: Gent Gran, Joventut
Visita de les regidores i l'alcalde als casals municipals de Parets del Vallès