Portada > Actualitat > Notícies > El centre de dia Pedra Serrada torna a obrir les portes

El centre de dia Pedra Serrada torna a obrir les portes

03/06/2021

L’equipament va tancar el març de 2020 i durant aquest període s’han dut a terme diverses millores

El centre dia de la residència de Parets del Vallès Pedra Serrada va tornar a obrir les portes ahir dimecres, 2 de juny. A causa de la pandèmia de la COVID-19, el centre de dia ha hagut de romandre tancat des de l’11 de març de 2020. Cal recordar que durant l’estiu d’aquest mateix any, juntament amb la Fundació Sanitària Mollet, es va dur a terme la sectorització de la residència amb el centre de dia. Els treballs es van finalitzar en el darrer tram de l’any passat coincidint amb les obres de millora del pati interior de l’equipament.

La regidora de Salut a l’Ajuntament de Parets, Casandra Garcia, “estem molt contents perquè a poc a poc els serveis que van haver de tancar es van reobrint”. En aquest sentit, la regidora valorava que “tot i haver de tancar hem aprofitat per treure profit en positiu duent a terme accions necessàries per a l’equipament com és l’acord per la sectorització de la residència i el centre de dia. Ara que podem tornar a obrir ho fem amb totes les garanties que les persones d’un servei i un altre no tenen sobretot de les treballadores i treballadors de la residència Pedra Serrada “que durant tota aquesta etapa s’han deixat la pell amb les persones usuàries del centre”.

Per la seva banda, la regidora de Gent Gran, Maria Gorina, valorava la bona notícia i comentava que “moltes famílies ens demanaven que el servei es reprengués tot i no ser competència nostra. Però entenem que des de la Generalitat ho han volgut fer de manera responsable”.

El centre de dia Pedra Serrada de Parets del Vallès compta amb 40 places i està obert els set dies de la setmana.

Arxivat a: Gent Gran, Salut
Residència Pedra Serrada de Parets del Vallès