Portada > Actualitat > Notícies > Lliurament de medalles a les Escoles Esportives Municipals de Parets

Lliurament de medalles a les Escoles Esportives Municipals de Parets

04/06/2021

Les activitats estan adreçades a nens i nenes de P4 i P5 on es formen integrant l’activitat física i l’esport i incidint en el foment dels valors

Aquest dimarts, dimecres i dijous dies 1, 2 i 3 de juny, l’alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado; la vicealcaldessa, Casandra Garcia; i el regidor d’Esports, Alejandro Villena, han fet entrega de les medalles esportives coincidint amb els darrers dies d’aquestes activitats.

La situació causada per la pandèmia de la COVID-19 ha obligat a canviar el format i no poder arreplegar a totes les nenes i els nens que formen part de les escoles esportives. Can Butjosa, l’Escola Municipal Pau Vila, el pavelló d’esports i l’Escola Vila Parietes han sigut els centres que han acollit les escoles esportives municipals que van començar l’activitat el passat 1 d’octubre de 2020.

Les escoles esportives municipals són activitats adreçades a nens i nenes de P4 i P5 on es formen integrant l’activitat física i l’esport com a hàbit d’organització, incidint en el foment dels valors i utilitzant mètodes recreatius per a la seva formació esportiva.

Pots veure totes les fotografies dels lliuraments de les medalles en el perfil de Flickr de l’Ajuntament de Parets del Vallès.

Arxivat a: Esports
L'alcalde, la vicealcaldessa i el regidor d'Esports amb el grup de Can Butjosa
L'alcalde de Parets, Francesc Juzgado, durant l'entrega de les medalles al grup del pavelló d'esports
La vicealcaldessa, Casandra Garcia, durant l'entrega de les medalles al grup del pavelló d'esports
El regidor d'Esports, Alejandro Villena, durant l'entrega de les medalles a l'Escola Pau Vila