Lliurament de medalles a les Escoles Esportives Municipals de Parets

Divendres, 4 de juny de 2021 a les 00:00
Les activitats estan adreçades a nens i nenes de P4 i P5 on es formen integrant l’activitat física i l’esport i incidint en el foment dels valors

Aquest dimarts, dimecres i dijous dies 1, 2 i 3 de juny, l’alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado; la vicealcaldessa, Casandra Garcia; i el regidor d’Esports, Alejandro Villena, han fet entrega de les medalles esportives coincidint amb els darrers dies d’aquestes activitats.

La situació causada per la pandèmia de la COVID-19 ha obligat a canviar el format i no poder arreplegar a totes les nenes i els nens que formen part de les escoles esportives. Can Butjosa, l’Escola Municipal Pau Vila, el pavelló d’esports i l’Escola Vila Parietes han sigut els centres que han acollit les escoles esportives municipals que van començar l’activitat el passat 1 d’octubre de 2020.

Les escoles esportives municipals són activitats adreçades a nens i nenes de P4 i P5 on es formen integrant l’activitat física i l’esport com a hàbit d’organització, incidint en el foment dels valors i utilitzant mètodes recreatius per a la seva formació esportiva.

Pots veure totes les fotografies dels lliuraments de les medalles en el perfil de Flickr de l’Ajuntament de Parets del Vallès.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:20