Portada > Actualitat > Notícies > El Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez acull el Campionat de Barcelona de patinatge artístic de categoria sènior

El Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez acull el Campionat de Barcelona de patinatge artístic de categoria sènior

07/06/2021

Les paretanes Sílvia Rodríguez i Anaïs Urbano van finalitzar en primera i tercera posició, respectivament

Aquest cap de setmana, els dies 4, 5 i 6 de juny, el Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez va acollir el Campionat de Patinatge de Barcelona de la categoria sènior on van passar una setantena d’esportistes. L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i el regidor d’Esports, Alejandro Villena, van assistir al campionat i van fer entrega dels premis.

El campionat es va dur a terme sota un protocol minuciós que únicament va obrir les portes a cinc persones acompanyants per a cada esportista, amb diversos accessos i mesures de seguretat i higiene dins del recinte.

Pel que fa als resultats de les patinadores del Club Patí Parets, la Sílvia Rodríguez va aconseguir la primera plaça i l’Anaïs Urbano va quedar en tercera posició. Amb aquestes marques ambdudes s’asseguren la participació en el Campionat de Catalunya. En la competició sense mínims, el Club Patí Parets també tenia doble representació amb la Gemma Serra, que va ser onzena, i amb la Patricia Garcia, que va acabar en quinzena posició.

Cal recordar que el 15, 16 i 17 de juliol el Club Patí Parets tornarà a organitzar una competició de patinatge artístic, en aquest cas d’àmbit estatal, el Campionat d’Espanya en les categories júnior i sènior.

Arxivat a: Esports
L'alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i el regidor d'Esports, Alejandro Villena, durant l'entrega de premis a les paretanes Sílvia Rodríguez i Anaïs Urbano
Sílvia Rodríguez en primera posició i Anaïs Urbano en tercera del Club Patí Parets