Portada > Actualitat > Notícies > Parets prepara una Revetlla de Sant Joan cívica i segura

Parets prepara una Revetlla de Sant Joan cívica i segura

18/06/2021

Es faran diverses actuacions per prevenir i evitar possibles incendis

L’Ajuntament de Parets, amb motiu de la Revetlla de Sant Joan, avançarà els horaris del servei de recollida de residus. Habitualment, la recollida s’inicia a les 21 h i, aquest dimecres 23 de juny està previst que s’avanci a les 17 h.

Una altra de les mesures específiques en matèria de recollida de residus amb motiu de la Revetlla de Sant Joan és que no es posaran les plataformes de la zona del Barri Antic per evitar i prevenir davant possibles incendis.

En el seu lloc s’ha previst instal·lar contenidors de residus sòlids urbans i bujols de fracció orgànica en els punts habituals. També està previst que els iglús de paper estiguin buits el dia abans, així com els dels envasos.

L'alcalde de Parets del Vallès i regidor de Via Pública, Francesc Juzgado, manifestava que "estem preveient tots els escenaris possibles per avançar-nos a possibles incendis. Fa molta calor i hem d'estar preparats perquè oferim tots els serveis habituals sense cap risc per a la via pública ni per a ningú".

Dispositius de seguretat per la Revetlla de Sant Joan

Enguany, la Generalitat de Catalunya permet fer fogueres i, tot i que la Protecció Civil del municipi encara no n’ha detectat cap, el dispositiu de seguretat disposarà d’un vehicle de 1.000 litres d’aigua, un altre amb la meitat de quantitat i un tercer per tasques logístiques. Aquest estarà format per sis persones voluntàries de la Protecció Civil en coordinació amb els agents de la Policia Local.

Cal recordar que si es fa ús de pirotècnia no es podrà utilitzar el gel hidroalcohòlic i s’haurà de rentar les mans amb aigua i sabó. També, assegureu-vos de comprar els productes homologats, no us guardeu els petards a les butxaques i llegiu les instruccions de cada article. Llegiu totes les recomanacions del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya.

El responsable de Protecció Civil a Parets, Pepe Méndez, ha donat més recomanacions per aquesta Revetlla de Sant Joan a l’emissora de ràdio municipal, RAP107FM. Podeu escoltar l’entrevista a través d’aquest enllaç.

Arxivat a: Seguretat, Via pública
Flama del Canigó