Portada > Actualitat > Notícies > Neix tvParets, el nou canal audiovisual del municipi

Neix tvParets, el nou canal audiovisual del municipi

20/07/2021

El pregó de Festa Major es podrà veure per streaming a la web del canal

L’Ajuntament de Parets posa en marxa el canal de comunicació audiovisual tvParets. La primera retransmissió serà el pregó de Festa Major a través del web tvparets.cat. Així, el dissabte 24 de juliol, a les 10.15 h, s’iniciarà l’streaming i, a les 10.30 h, s’hi podrà veure el pregó.

La vicealcaldessa i regidora de Comunicació, Casandra Garcia, explica que “el nou canal audiovisual és un projecte que neix amb molta il·lusió, un projecte pensat per a tots i totes i amb la voluntat que sigui part de la vida quotidiana del poble. tvParets és un projecte modern, professional i obert a la ciutadania, un espai on trobar-nos i rebre informació de la realitat del municipi. Volem que, igual que la ràdio, el canal compti amb col·laboradors i programes de gent del municipi. Per això, tvParets és un mitjà dinàmic i flexible, que s’adapta a les necessitats del camí, i alhora és un projecte de futur i estable, que es nodreix de RAP107 i de les notícies del Parets al dia. En definitiva, obrim un canal audiovisual exclusivament local que neix amb la voluntat d'anar creixent de la mà de tothom, d'entitats culturals i esportives, del comerç i de les empreses i dels ciutadans i ciutadanes de Parets”.

Un canal per als paretans i paretanes 

tvParets és el mitjà de comunicació audiovisual públic de l’Ajuntament de Parets. Té com a missió oferir a la ciutadania de Parets un servei públic audiovisual de qualitat, obert, de proximitat i compromès amb els principis ètics i democràtics.

tvParets té l’objectiu de generar continguts de qualitat que informin els ciutadans i ciutadanes de l’actualitat municipal per fomentar-ne la participació en la vida pública, amb esperit crític i constructiu.

tvParets és un canal obert. No es presenta com un mitjà tancat sinó com un canal en construcció. Amatent a les necessitats de la ciutadania i a la innovació tecnològica, s’adapta a la incorporació de nous formats que facilitin la interacció. 

tvParets és un canal connectat al territori i a la seva gent. És un mitjà de proximitat, a peu de carrer, que representa els paretans i paretanes i actua com un punt de trobada veïnal, un espai on conèixer el dia a dia de les places i els carrers del municipi. 

tvParets es regeix pels principis ètics i democràtics. Ofereix una informació veraç i imparcial, garanteix l’accés lliure de tota la ciutadania, i vetlla per a la igualtat i la diversitat.

Arxivat a: Ajuntament
Logo tvparets