Portada > Actualitat > Notícies > Dos joves de Parets detinguts per diferents robatoris

Dos joves de Parets detinguts per diferents robatoris

22/07/2021

Després de setmanes d'investigació, la Policia Local de Parets va detenir la tarda d'ahir dimecres un dels joves de 19 anys d'edat i li imputa un presumpte delicte de robatori amb força de bicicletes i altres

Paral·lelament, Mossos d'Esquadra va poder participar en la detenció d'un altre jove de 20 anys, a les 00.30 hores i fora de la població.

Joan Pérez, Inspector en Cap de la Policia Local de Parets ha volgut "destacar i agrair l'excel·lent coordinació amb el cos de Mossos d'Esquadra (grup d'investigació) i la col·laboració ciutadana durant les últimes setmanes en aquesta investigació". 

Arxivat a: Ajuntament, Seguretat
Policia Local de Parets