Portada > Actualitat > Notícies > Torna La Cursa Popular de Parets

Torna La Cursa Popular de Parets

10/09/2021

El Club Atletisme Parets organitza la 15a edició de l’activitat el pròxim diumenge 3 d’octubre

Les pistes municipals d’atletisme acolliran, el diumenge 3 d’octubre, a les 9 h del matí, la 15a edició de La Cursa de Parets amb les distàncies, com és habitual, de 5 i 10 quilòmetres organitzada pel Club Atletisme Parets.

La prova de cinc quilòmetres començarà a les 9 h mentre que la de deu quilòmetres ho farà a les 9.30 h. Ambdues curses s’iniciaran al Pavelló Municipal d’Esports i les arribades seran a les pistes d’atletisme. Hi haurà dos avituallaments líquids per la cursa llarga en els quilòmetres 4,5 i 8,5.

Per inscriure’s cal fer-ho en línia a través dels webs www.caparets.com i www.xipgroc.cat. Les inscripcions es tancaran el 29 de setembre a les 23.59 h o tan bon punt s’arribi fins a les 400 persones inscrites.

La cursa complirà amb totes les mesures preventives contra el contagi per la COVID-19. En els calaixos de sortida es mantindrà la distància d’1,5 entre les persones participants. Hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic. La mascareta, que les repartirà l’organització, serà d’ús obligatori abans de la sortida de la cursa i a l’arribada i també mantenir-la durant tota la cursa per dipositar-la en contenidors adequats en el moment que acabi l’activitat.

Arxivat a: Esports
Darrera edició de la Cursa Popular de Parets

Arxius adjunts