Portada > Actualitat > Notícies > El nou curs comença amb normalitat a Parets complint amb tots els protocols COVID-19

El nou curs comença amb normalitat a Parets complint amb tots els protocols COVID-19

13/09/2021

Aquest curs 2021-2022, 3.473 estudiants han tornat a les aules a Parets

Avui dilluns, 13 de setembre, el nou curs escolar a Parets ha començat amb normalitat i tot l'alumnat ha seguit les mesures establertes complint amb el pla d'actuació concret de cada centre educatiu.

Enguany, es mantenen la majoria de protocols i mesures COVID-19 a les aules, tot i que se’n relaxen algunes: s’eliminen les quarantenes per als alumnes vacunats i els grups bombolla es podran barrejar al pati amb mascareta.

Concretament, 3.473 estudiants han tornat a les aules a Parets; 221 ho han fet a les escoles bressol (cicle llar d'infants); 1.791 a Educació Infantil i Primària; 1.054 a Educació Secundària i 175 cursaran Batxillerat. Pel que fa als Cicles Formatius, 232 alumnes comencen el curs, 172 ho han fet amb estudis de Grau Mitjà i 60 en un Grau Superior.

Aquest migdia, la vicealcaldesa i regidora d’Educació, Casandra Garcia, ha mantingut una reunió per videoconferència amb els equips directius dels centres escolars, el personal tècnic del Servei d’Educació, el gestor COVID-19 i la direcció del Centre d’Assistència Primària de Parets, per tal de valorar l’inici del curs i preveure les necessitats que puguin sorgir, amb l’objectiu de garantir el desenvolupament del curs escolar amb total seguretat. En declaracions a l'emissora municipal RAP107, ha manifestat que "tot i que la situació és encara difícil, aquest any la tornada a l’escola ha anat molt millor. Ara tots els centres tenen experiència en l’aplicació dels protocols i  les mesures de seguretat anti COVID-19, i això ha fet que es respirés un ambient de molta més tranquil·litat”.

Des de la regidoria d'Educació i Salut s'ha treballat intensament amb els equips directius i docents dels diferents equipaments i amb total coordinació amb el Centre d'assistència Primària de Parets, per garantir una tornada a l'escola segura per a les famílies i els infants.

Arxivat a: Ajuntament, Educació, Salut
Inici de curs a l'Escola Pompeu Fabra
Inici de curs a l'Escola Pompeu Fabra
Casandra Garcia durant la videoconferència sobre l'inici escolar