Portada > Actualitat > Notícies > Parets celebra la Diada Nacional de Catalunya

Parets celebra la Diada Nacional de Catalunya

13/09/2021

Una trentena d'associacions i representants polítics participen en la commemoració

Parets va commemorar la Diada Nacional de Catalunya amb el tradicional acte institucional al monument de l'Onze de Setembre. El dissabte 11 de setembre una trentena d'entitats i representants dels grups polítics municipals van aplegar-se a la plaça dels Països Catalans per fer la tradicional ofrena floral.

La jornada també va comptar amb la lectura del poema Sub lavarum, d’Andreu Vidal, a càrrec d'Isidre Oller, de l'Associació Niu d'Art Poètic, i amb la ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Rosaleda amb la col·laboració dels Amics de la Sardana de Parets.

Podeu recuperar el vídeo de la Diada a www.tvparets.cat.

També podeu veure les imatges de l’acte en aquest enllaç.

Arxivat a: Medi ambient, Urbanisme, Via pública
Diada Nacional de Catalunya (1)
Diada Nacional de Catalunya (2)
Diada Nacional de Catalunya (3)
Diada Nacional de Catalunya (4)
Diada Nacional de Catalunya (5)