Portada > Actualitat > Notícies > Parets treballa per la gratuïtat dels llibres de text a secundària

Parets treballa per la gratuïtat dels llibres de text a secundària

17/09/2021

L'Ajuntament es reuneix amb els instituts per recollir les seves necessitats

L'Ajuntament de Parets s'ha reunit amb les direccions dels centres de secundària del municipi per conèixer quines són les necessites d’instituts i escoles en matèria de reutilització de llibres i projectes educatius innovadors. 

L'objectiu de l'equip de govern és incloure una partida en el pressupost de 2022 destinada la gratuïtat dels llibres de text de secundària i, d'aquesta manera, complir els compromisos adquirits amb la ciutadania i recollits en el Pla d'Actuació Municipal (PAM). Per fer-ho viable, l'Ajuntament planteja adaptar els recursos a les necessitats educatives existents al municipi. Així, la reunió celebrada ahir al matí és una primera trobada per treballar conjuntament.

A la trobada hi ha participat l'alcalde, Francesc Juzagdo; la vicealcaldessa i regidora d'Educació, Casandra Garcia; i personal tècnic del Servei d'Educació així com les direccions de tots els centres educatius de Parets que imparteixen secundària: l'Institut La Sínia, l'Institut Torre de Malla, l'Escola ACESCO i el Col·legi Nostra Senyora de Montserrat.

L'alcalde, Francesc Juzgado, comenta que el govern "volem donar continuïtat al projecte de gratuïtat dels llibres de primària que es va iniciar l'anterior legislatura, fent un pas més endavant i fent-lo extensiu a l'ESO, amb la voluntat de rebaixar les despeses de les famílies que tenen fills a l'etapa d'educació obligatòria".

La vicealcaldessa i regidora d'Educació, Casandra Garcia, explica que es tracta "d’un projecte totalment inclusiu que vetllarà per la igualtat i que serà equitatiu per tots els centres del municipi”. Garcia agraeix la implicació dels equips docents en la iniciativa.

Arxivat a: Educació
Fotografia de la reunió entre l'Ajuntament i els centres de secundària