Portada > Actualitat > Notícies > Parets torna a celebrar la Diada de la Bicicleta amb més de 400 participants

Parets torna a celebrar la Diada de la Bicicleta amb més de 400 participants

20/09/2021

La pedalada la va organitzar l’entitat Bikers Parets

La Diada de la Bicicleta de Parets es va tornar a celebrar ahir diumenge, 19 de setembre, i va reunir a més de 400 bicicletes en la pedalada popular de 10 quilòmetres organitzada per l’entitat Bikers Parets i l’Ajuntament de Parets i diverses empreses col·laboradores del municipi. La bicicletada estava emmarcada en les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat.

La jornada va començar en el poliesportiu municipal Joaquim Rodríguez on els ciclistes marxaven en direcció al camí de la Torre Malla passant per les avingudes de Catalunya i de la Pedra del Diable i el parc Cal Jardiner. A la piscina municipal Miguel Luque els esperava el primer avituallament per encarar el tram final del recorregut fins al passeig Fluvial i acabant en el mateix punt de sortida.

El president de l’entitat Bikers Parets, David Arranz, va voler agrair a tots els patrocinadors per fer més atractiva la diada amb diversos sortejos o, per exemple, la botiga de bicicletes, Bike Parets, va oferir vuit bicicletes per llogar perquè aquelles persones que no en disposaven també tinguessin l’oportunitat de fer-la.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, reconeixia la bona tasca de l’entitat “per la dificultat que comporta organitzar un esdeveniment d’aquest tipus i perquè encara estem aplicant restriccions dictades pel PROCICAT. També, cal tenir en compte no només les mesures en matèria de mobilitat sinó també de medi ambient per reduir les emissions”.

En aquest sentit, la vicealcaldessa de Parets i regidora de Salut, Casandra Garcia, va valorar molt positivament que cada any augmenti el nombre de participants i “perquè vol dir que la gent fa servir la bicicleta en la seva vida quotidiana, sigui per transport o per oci. I alhora aconseguim rebaixar la contaminació i cuidem el medi ambient”.

El regidor d’Esports i Mobilitat, Alejandro Villena, va felicitar Bikers Parets “per l’organització de la diada, que ha sigut tot un èxit i complint les mesures de seguretat. Aquestes activitats reflecteixen que Parets és una vila esportiva. A més, pel que fa a la mobilitat, pretén conscienciar que anar amb bicicleta dona peu a tenir un món més sostenible”.

Podeu veure totes les fotografies de la Diada en el perfil de Flickr de l’Ajuntament de Parets.

Arxivat a: Esports, Mobilitat
L'alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va donar el tret de sortida de la Diada de la Bicicleta
Diada de la Bicicleta 2021
La sortida es va fer des del poliesportiu municipal Joaquim Rodriguez
La botiga Bike Parets va oferir vuit bicicletes per llogar
El gimnàs BDir Parets va fer diverses sessions de ball després de la bicicletada