Equipaments al dia

Dijous, 23 de setembre de 2021 a les 00:00
L’Ajuntament de Parets ha fet nombroses millores en els diferents edificis municipals

Des d’inicis d’aquest any, i complint amb els compromisos inclosos en el Pla d’Actuació Municipal (PAM) del govern actual, l’Ajuntament de Parets ha dut a terme diferents obres de millora i arranjament als equipaments municipals. L’import total de les actuacions dutes a terme fins al moment és de 214.957,67 euros, IVA inclòs.

Algunes de les actuacions més rellevants han estat a l’Escola Bressol El Cirerer amb treballs de pintura integral i substitució del terra i adequació del pati.

A l’Escola Municipal de Música s’ha fet l’arranjament integral de les aules i l’escala i s’han reparat les parets malmeses.

A l’edifici de l’avinguda de Lluís Companys s’ha instal·lat un videoporter, s’ha arranjat la coberta exterior i s’han pintat i adequat els lavabos de l’emissora municipal.

Al Casal de gent gran Asoveen s’han pintat els paraments d’obra interiors i exteriors i s’han fet diferents treballs de fusteria, estructures metàl·liques i ornaments, s’ha substituït la porta d’accés, s’han adequat les pistes de petanca i s’ha canviat la xarxa de la pista esportiva.

Al Centre Cultural Can Rajoler s’han arranjat tots els espais interiors i al Casal de Cultura Can Butjosa s’ha fet l’adequació de tot l’entramat de la instal·lació elèctrica.

La zona que ocupa actualment l’Associació Protectora d’Animals de Parets Peluts també ha estat reformada amb l’ampliació de l’equipament, millores de la gatera i la instal·lació de noves gàbies per als animals.

L’Escola de la Natura és un altre dels centres on s’ha intervingut amb l’arranjament de la façana exterior i la col·locació de cortines enfosquidores i mosquiteres a l’aula educativa.

Al Camp de Futbol Municipal s’han reparat les cobertes per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques i s’han arranjat les tanques perimetrals.

 

Properes actuacions

En el marc de la millora i arranjament dels equipaments municipals, pròximament estan previstes actuacions a l’espai de l’antic escorxadoron es farà una reforma integral de les instal·lacions; també es construirà una nova sala d’entitats al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez, i es col·locarà una nova tanca metàl·lica i es reformarà l’accés a l’Escola Bressol La Cuna; el Casal de gent gran Ca n’Omscomptarà amb una nova cambra higiènica a l’espai destinat a l’ús de la Colla de Diables Parets.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:20