Portada > Actualitat > Notícies > El CAM Parets torna a celebrar ‘La Bastarda’ en la seva 11a edició

El CAM Parets torna a celebrar ‘La Bastarda’ en la seva 11a edició

27/09/2021

Més de 300 participants van fer la travessa de 37 quilòmetres

El Centre d’Activitats de Muntanya (CAM) de Parets va organitzar l’XI edició de la Caminada de Resistència ‘La Bastarda’, aquest dissabte 25 de setembre, on va reunir més de 300 participants en una travessa de 37 quilòmetres, 900 metres de desnivell positiu.

Per motius de protocol COVID-19, l’organització va utilitzar diferents mitjans de transport fins al punt d’inici oficial, l’estació de tren de Sant Martí de Centelles. El recorregut de ‘La Bastarda’ travessa els Cingles de Bertí i la Vall del Tenes amb cinc avituallaments: Grau de les Avellanedes, Sant Miquel del Fai, Bigues i Riells, Can Rosàs, Sant Valerià, i el darrer control i arribada al parc La Linera.

L’11a edició ha hagut d’esperar després de posposar la celebració fins a dues vegades a causa de les mesures sanitàries per la pandèmia de la COVID-19. El CAM Parets ha assegurat en els seus perfils de xarxes socials i a l’emissora RAP107FM que la pròxima edició de l’any 2022, la dotzena, es tornarà a celebrar durant el mes d’abril de l’any 2022.

Des del CAM Parets valoren aquesta edició com un rotund èxit tot i haver d’aplicar algunes mesures de seguretat i prevenció i canviar el recorregut a causa de la batuda de senglars per la comarca.

Podeu veure totes les fotografies de la jornada en el Flickr de l’Ajuntament de Parets i en el perfil de Google Fotos del CAM Parets.

Arxivat a: Esports
Caminada La Bastarda 2021 CAM Parets (1)
Caminada La Bastarda 2021 CAM Parets (2)
Caminada La Bastarda 2021 CAM Parets (3)
Caminada La Bastarda 2021 CAM Parets (4)