Portada > Actualitat > Notícies > Endesa preveu uns talls de llum per millores a la xarxa elèctrica

Endesa preveu uns talls de llum per millores a la xarxa elèctrica

01/10/2021

S’iniciaran el 4 d’octubre a diversos carrers de l’Eixample de Parets

La companyia Endesa interromprà el subministrament d’electricitat a causa d’uns treballs de millora en la línia “LLISAV” de mitja tensió de 25 kV en diversos carrers de l’Eixample de Parets del Vallès.

Les actuacions començaran a partir del pròxim dilluns, 4 d’octubre, i la companyia preveu que els treballs durin fins a la setmana abans de Nadal, ja que es duran a terme per trams amb l’objectiu de disminuir l’afectació al veïnat.

Abans d’iniciar els treballs a cada tram, es col·locarà la cartelleria d’avís corresponent amb la previsió de 72 hores, ja que també es prohibirà estacionar al tram del carrer afectat. Totes les actuacions són per línies soterrades.

Els carrers afectats són el d’Alfons XIII, Sant Miquel, Prat de la Riba i l’avinguda Casanovas.

Per a més informació cal trucar al telèfon gratuït d’avaries de la companyia, 800 760 706.

Arxivat a: Ajuntament, Via pública
Les actuacions es faran a diversos carrers de l'Eixample