Portada > Actualitat > Notícies > La coordinació primària-secundària de les escoles i instituts públics de Parets presenten el ‘Poema Diamant’

La coordinació primària-secundària de les escoles i instituts públics de Parets presenten el ‘Poema Diamant’

07/10/2021

Serà el pròxim dimecres 13 d’octubre, a les 11 h, a la Sala Basart Cooperativa

La Sala Basart Cooperativa acollirà, el pròxim dimecres, 13 d’octubre a les 11 h, l’acte de presentació del projecte ‘Poema Diamant’, un llibre que recull una mostra dels poemes il·lustrats per l’alumnat de 6è de primària i 1r d’ESO de diverses escoles i instituts del municipi el curs 2020-2021.

El projecte col·laboratiu ha estat impulsat per l’equip de coordinació primària-secundària de les escoles i instituts públics de la zona escolar de Parets del Vallès, amb el suport de l’Ajuntament de Parets. Els centres que hi han participat són: l’Escola Municipal Pau Vila, l’Escola Pompeu Fabra, l’Institut La Sínia, l’Escola Vila Parietes, l’Escola Lluís Piquer, l’Institut Torre de Malla i l’Escola Federico García Lorca.

La coordinació primària-secundària de la zona escolar de Parets del Vallès impulsa diversos projectes col·laboratius que, més enllà de l’aprenentatge, els uneixen en un mateix objectiu des de les escoles i instituts per poder construir una comunitat educativa més sòlida i transversal per al poble.

El projecte ‘Poema Diamant’ es va impulsar el curs 2020-2021, a més del projecte habitual de Nadal, on l’alumnat ha treballat les emocions i sentiments que han experimentat durant el confinament domiciliari de la primera fase de la pandèmia i els reflectien en un poema personal i una creació plàstica.

Arxivat a: Educació
Projecte 'Poema Diamant'

Arxius adjunts