Portada > Actualitat > Notícies > Parets retransmetrà els partits en directe

Parets retransmetrà els partits en directe

22/10/2021

L'Ajuntament signarà un conveni amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya per promocionar l'esport al municipi

L'Ajuntament de Parets treballa per signar un conveni amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) per retransmetre les competicions federades i els esdeveniments esportius del municipi en directe a través d'EsportPlus.TV, la plataforma de continguts de l'esport català. L'objectiu de la iniciativa és visibilitzar i promoure l'esport amateur i de base.

Les càmeres, dotades amb sistemes d'intel·ligència artificial, s'instal·laran als dos pavellons i al camp de futbol. A més de retransmetre els partits en directe, també es podrà millorar el rendiment tècnic, ja que els clubs podran disposar de les imatges per analitzar les jugades.

El regidor d'Esports, Alejandro Villena, explica que el conveni tindrà una durada de quatre anys i una única aportació inicial de 8.250 euros, IVA exclòs. El regidor defensa que després d'analitzar diferents propostes, la UFEC proposa un sistema àgil i permet l'estalvi econòmic per retransmetre en directe l'activitat esportiva del municipi.

En el ple municipal celebrat ahir al vespre tots els partits del consistori van aprovar una modificació de crèdit del pressupost per fer possible la signatura d'aquest conveni.

Arxivat a: Esports, Noves tecnologies
Recurs esport