Portada > Actualitat > Notícies > Fira de Nadal amb activitats per a tota la família

Fira de Nadal amb activitats per a tota la família

25/11/2021

Estarà situada a la plaça de la Vila durant els dies 5 i 6 de desembre

El diumenge dia 5 i el dilluns dia 6 de desembre es farà la Fira de Nadal a la plaça de la Vila. Durant la fira hi haurà parades de comerços i entitats locals i ambdós dies tindrem animació teatral itinerant, d’11 a 14 h i de 16 a 20 h.

A partir del dia 5, a més, es col·locarà el ja tradicional Arbre dels desitjos a la plaça de la Vila, perquè tothom hi pugui penjar el seu desig per al nou any. La Fira de Nadal començarà el diumenge, 5 de desembre, d’11 a 14 h, amb l’arribada de la cartera reial, que recollirà les cartes dels nens i nenes de la vila. També es faran tallers a càrrec de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume. A les 11.30 h està programat el Tió de Nadal i a les 12 h l’Església de Sant Esteve acollirà el concert Negro Spirituals, Gospel and Soul dels The Gourmets Vocal Quartet. A les 17 h es podrà veure Un Nadal amb swing, una divertida actuació d’escenari amb ballarins professionals de swing, claqué i lindy hop. Després de l’acte hi haurà xocolatada a càrrec de la Comissió de Festes.

El dilluns, 6 de desembre, el dia començarà de nou amb la cartera reial i diversos tallers de jocs. A les 11.30 h tindrem pastorets i pessebre i a les 12 h l’espectable de màgia del Mag Esparragow, que es tornarà a fer a les 17 h. A les 18 h hi haurà la visita el camell Simba i el patge reial, per tancar les activitats de la fira.

Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa, Cultura, Esdeveniments
Cartera reial a la Fira de Nadal

Arxius adjunts