Portada > Actualitat > Notícies > ‘Yo me confieso bruja’, un llibre de relats sobre dones rebels de la història

‘Yo me confieso bruja’, un llibre de relats sobre dones rebels de la història

25/11/2021

Isabel Márquez i Anna Madrid són les autores dels relats

Yo me confieso bruja, publicat per l’editorial Autografía, neix amb la intenció d’explicar la vida de dones de la història que no van seguir els estereotips prefixats de l’època. En altres temps, aquestes dones, van ser perseguides, assenyalades com a bruixes i, en molts casos, condemnades a mort. El llibre parla de dones que van trencar amb l’estil de vida del gènere femení i es van considerar una amenaça per l’elit masculina de l’Edat Mitjana. Existeixen una varietat de mites sobre aquests personatges, però Yo me confieso bruja pretén explicar la història d’aquestes dones sense filtres; vint-i-dues dones referents pel feminisme, històries de dones oblidades que finalment veuran la llum.

Les autores són la paretana Isabel Márquez, presidenta de la Taula de la Memòria Històrica de Parets, i la calderina Anna Madrid. Podeu escoltar-les a l'entrevista de RAP107

Arxivat a: Cultura
Isabel Márquez i Anna Madrid