Portada > Actualitat > Notícies > Arriben les festes de Nadal a Parets

Arriben les festes de Nadal a Parets

29/11/2021

Les llums de Nadal ja il·luminen el municipi

El divendres, 26 de novembre, a les 19 h es van encendre les llums de Nadal arreu de la vila. L’alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, i la vicealcaldessa, Casandra Garcia, van donar el tret de sortida a les festes nadalenques amb un polsador que encenia les llums de Nadal des del Sot d’en Barriques, on està situat el gran arbre de Nadal. A l’escenari els acompanyava l’equip de govern al complet.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va explicar que enguany les llums han arribat una setmana abans del que és habitual perquè “tots tenim ganes de viure aquestes dates amb una certa normalitat”. Encara que també va incidir en la pujada de casos de la COVID-19 i amb la necessitat de cuidar-nos i anar amb compte. Aquest any s’han posat les llums tradicionals, els arbres i, en especial el del Sot d’en Barriques, que és diferent del que es posa habitualment. Tant a la plaça de la Vila com a la plaça del Doctor Trueta, s’han posat unes boles de Nadal gegants, un espai ideal per fer-se fotos durant les festes. L’enllumenat nadalenc pretén donar caliu i ambient a un Nadal que aquest any s’espera amb moltes ganes, ja que l’anterior es va veure afectat a causa de la pandèmia per la COVID-19.

Al final de l’acte d’encesa de llums hi va haver un concert de Paco Heredia. El músic paretà va actuar amb els combos de l’Escola Municipal de Música i del CEM María Grever.

Podeu veure totes les imatges de l’acte al Flickr de l’Ajuntament de Parets.

Arxivat a: Ajuntament, Esdeveniments, Via pública
arbre nadal