Portada > Actualitat > Notícies > Torna la cursa solidària ‘Corre Parets’

Torna la cursa solidària ‘Corre Parets’

29/11/2021

La cursa serà el diumenge, 19 de desembre, a les 10 h

La cursa solidària, que organitza l’Ajuntament de Parets, donarà el seu tret de sortida el pròxim 19 de desembre a les 10 h a les pistes d’atletisme. El recorregut és de 5 km i és per a tots els públics, ja que la dificultat de la cursa és baixa.

Aquest matí, a la roda de premsa que ha organitzat l’Ajuntament de Parets, l’alcalde del municipi, Francesc Juzgado, ha destacat la importància de recuperar la cursa solidària Corre Parets després de dos anys: “és una tradició que té una finalitat solidària amb els nens i nenes”. A la taula, l’han acompanyat Andrea Quintana, de Càritas Parets, i Maria Antonia Cladellas, de la botiga Don Dino. L’alcalde ha agraït a tots els que formen part la cursa i en especial als participants i als col·laboradors: “ambdues, juntament amb el Servei d’Esports de l’Ajuntament, fan possible aquesta cursa solidària. No em vull oblidar a qui participarà i farà possible aquesta cursa, com són els voluntaris i col·laboradors, la Policia Local, els voluntaris de Protecció Civil, el Centre d’Activitats de Muntanya, el Centre Excursionista Parets, Bikers Parets, el Club Atletisme Parets, la Penya Blaugrana i Cola Cao”. Ha recordat que la finalitat és passar-ho bé, dur a terme una bona jornada i ser conscients que amb la inscripció es col·labora en un acte solidari, que és portar joguines a nens i nenes que, d’una altra manera no tindrien.

Andrea Quintana, de Càritas Parets, i Maria Antonia Cladellas, de la botiga Don Dino, han començat els seus parlaments recordant l’exalcalde Sergi Mingote, que va ser qui va iniciar la cursa Corre Parets. Andrea Quintana ha volgut agrair a l’ajuntament la seva tasca amb la cursa: “jo dono les joguines i rebo els seus somriures. Aquest any tindré unes 80 o 90 cartes, 80 o 90 nens que aquest Nadal podran somriure una mica gràcies a aquesta cursa”. Maria Antonia Cladellas també ha volgut agrair a l’ajuntament la feina i li ha donat les gràcies a Andrea Quintana: “crec que és la principal protagonista, ja que, amb la seva tenacitat ha pogut portar-ho tot endavant”.

Les inscripcions estaran obertes a partir del 25 de novembre, al Poliesportiu Joaquim Rodríguez, de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 15 a 21 h, a la Piscina Miquel Luque, de dilluns a divendres de 9 a 21 h i al Centre Cultural Can Rajoler de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous de 16 a 19 h.

El preu és de 4 euros i les places són limitades. Les persones inscrites rebran una samarreta tècnica, una gorra de Pare Noel i un entrepà. Els punts conflictius d’encreuaments de carrers estaran sota el control dels voluntaris, Protecció Civil i Policia Local. Els diners receptats es destinaran íntegrament a Càritas per a la compra de joguines. 

Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Esports, General, Societat
Roda de premsa Corre Parets
Roda de premsa Corre Parets

Arxius adjunts