Portada > Actualitat > Notícies > El divendres 3 de desembre, ple municipal extraordinari

El divendres 3 de desembre, ple municipal extraordinari

02/12/2021

La sessió començarà a les 18 h i es farà a la Sala Basart Cooperativa

El divendres 3 de desembre, a les 18 h, se celebrarà una sessió extraordinària del ple de l’Ajuntament de Parets del Vallès a la Sala Basart Cooperativa. El ple es podrà seguir en directe al web municipal (www.parets.cat/retransmissio-del-ple-municipal) i a l’emissora de ràdio local RAP107FM.

Assumptes de la convocatòria

ÀREA D'URBANISME, MEDI AMBIENT, HABITATGE, SALUBRITAT PÚBLICA, I PATRIMONI CULTURAL

  1. Aprovar el conveni interadministratiu a subscriure entre l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries, l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament de Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori, i l'Ajuntament de Parets del Vallès, per a l'execució d'una nova estació a Parets del Vallès (Exp. 4784/2020).
Arxivat a: Ajuntament, Ple municipal
Ajuntament