Portada > Actualitat > Notícies > El Club Handbol Parets presenta els equips per a la temporada 2021-22

El Club Handbol Parets presenta els equips per a la temporada 2021-22

20/12/2021

L’entitat compta amb 105 jugadors i jugadores

El Club Handbol Parets va presentar dissabte passat els nou equips que té per aquesta temporada 2021-22. En total 105 jugadors i jugadores formen part de l’entitat paretana. A més es va presentar el nou himne del club, renovat per Vallestage Music Factory. El president de l’entitat, Edgar Serra, agraïa la implicació de pares, mares, jugadors, patrocinadors, socis, autoritats i companys de Junta.

El 27 de novembre el CH Parets també va organitzar el Torneig Memorial Josep Ribas, en record a qui va ser un dels impulsors més importants de l’entitat als anys cinquanta. El Juvenil masculí del club es va endur el trofeu, mentre que el femení va ser sotscampió. La jornada va coincidir amb una recollida solidària de joguines.

Podeu veure totes les imatges a l’àlbum del Flickr de l’Ajuntament.

 

Arxivat a: Esports
Presentació equips d'handbol 2021-2022