Portada > Actualitat > Notícies > El Corre Parets 2021 aplega més de 400 participants solidaris

El Corre Parets 2021 aplega més de 400 participants solidaris

20/12/2021

La recaptació es destinarà a Càritas Parets per a la compra de joguines a la botiga Don Dino

La cursa Corre Parets ja és una tradició dins de les activitats nadalenques de cada any i és que els paretans i paretanes s’uneixen, un cop més, en la cursa solidària de la vila, adreçada a la compra de joguines per a nens i nenes del nostre municipi sense recursos. La cursa es va fer el passat diumenge, 19 de desembre, amb la participació de més de 400 persones i la donació recaptada es donarà a Càritas Parets que, a través de la botiga de joguines Don Dino, compri regals de Nadal per als infants.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va participar en la cursa solidària, juntament amb altres membres del consistori, volent formar part de la fita solidària: “la gent tenim ganes de sortir al carrer, de tornar a passejar i fer activitats i, de mica en mica, es va recuperant tot. Tenim ganes de ser solidaris, Parets és un poble molt solidari, però, a la vegada, també tenim ganes de poder tornar a aquesta normalitat”. També va aprofitar la proximitat de les festes per felicitar el Nadal als paretans i paretanes: “desitjar unes bones festes de Nadal i un any 2022 ple de somriures”.

La vicealcaldessa de la vila, Casandra Garcia, afirmava que la cursa anual “és un dia de tradició. El Corre Parets s’ha convertit en un esdeveniment en què, any rere any, hi participa més gent. Actes d’aquest tipus són el resultat de que a Parets tenim gent  molt solidària i que sempre que es necessita que la gent es mobilitzi s’aconsegueix i més en actes d’aquest tipus en els que l’objectiu és que cap nen ni cap nena es quedi sense la seva joguina”. La vicealcaldessa va voler reiterar la importància de l’acte: “Convertir la màgia del Nadal en una cursa solidària és un orgull com a municipi”.

El regidor d’Esports, Alejandro Villena, recordava que l’edició 2020 no s’havia celebrat a causa de la pandèmia, “la situació està millor, però com es compleixen totes les mesures de seguretat és una activitat que s’ha pogut tornar a fer, sobretot pel caire que té, és un caire solidari pels nens i nenes, perquè puguin tenir joguines aquest Nadal. Tota la recaptació anirà a Càritas Parets, que comprarà les joguines a Don Dino, un dels patrocinadors d’aquesta cursa”.

El regidor de cultura, Francesc de la Torre, “fem una valoració molt positiva, més enllà del nombre, que són més de 400 persones: amics, famílies, esportistes... és un dia molt entranyable per com es viu aquesta jornada tan especial i sobretot l’objectiu, que és que cap família de Parets es quedi sense joguines. És l’ambient que es respira, la il·lusió, els valors que es desprenen d’una iniciativa com aquesta”.

Els participants del Corre Parets van destacar el vessant solidari de la cursa i la peculiaritat de poder fer-la en conjunt amb la família i els amics.

Trobareu les imatges de la cursa al Flickr de l’ajuntament.

Podeu veure el vídeo a la web de tvparets.cat.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura, Esports, Participació, Societat
Corre Parets 2021
Corre Parets 2021
Corre Parets 2021
Corre Parets 2021