Portada > Actualitat > Notícies > Mor Paco Moreno, expresident del Club Handbol Parets

Mor Paco Moreno, expresident del Club Handbol Parets

27/12/2021

Des de l’ajuntament lamentem la seva pèrdua i volem transmetre el nostre suport a la seva família i amics

L’expresident del Club Handbol Parets, Paco Moreno, va morir el passat cap de setmana. Des de l’Ajuntament de Parets lamentem la seva pèrdua i volem transmetre el nostre suport a la seva família i amics.

En Paco Moreno era empresari i va passar a formar part de l’entitat perquè hi jugaven dos fills. La junta directiva del Paco Moreno va lliurar l’insígnia d’or a Josep Ribas, fundador del club, i en el seu mandat es va decidir que el trofeu Pepet Ribas portés aquest nom. També va formar part de CDC a Parets, assumint la presidència l’any 2008.

Arxivat a: Ajuntament, Esports
llaç negre